About me

Home / About me

Mijn naam is Rupesh Kaulesar Sukul en ik ben geboren op 1988 te Den Haag, waar ik tot en met mijn 25e jaar gewoond heb. Sinds begin 2014 woon ik in Veldhoven, samen met mijn vriendin. Ik heb genoten van twee opleidingen waarvan ik de één heb gevolgd aan de Mediacollege Amsterdam en de opleiding Interactief Vormgever met succes afgerond. Ik was nog niet klaar met leren en wilde graag doorleren, daarom was ik opzoek naar een uitdagende en aansluitende hbo-opleiding. Zo kwam ik uiteindelijk op De Haagse Hogeschool terecht en heb daar mijn vervolgopleiding Communication & Multimedia Design met succes afgerond in november 2014. Nu met mijn Bachelor in mijn pocket ben ik opzoek naar een uitdagende baan, waar ik mijn vaardigheden op gebied van Webdevelopment, Interaction Design en Online Marketing van verbreden.

Het verleden
Ik heb hiervoor natuurlijk op de basisschool en de middelbare school gezeten en nadat ik mijn VMBO-T diploma aan de Vrije School in mijn pocket had begon mijn zoektocht naar een opleiding waarin ik lekker kan bouwen/ontwikkelen. Ik wilde iets creatiefs doen en dingen ontwikkelen waar mensen wat aan hebben. Zo ben ik op Mediacollege Amsterdam terecht gekomen waar ik een creatieve, leuke en vooral leerzame studie heb gevolgd. Ik heb hier een MBO 4 opleiding ‘Interactief vormgever’ met succes afgerond. Vervolgens in 2010 ben ik van start gegaan met mijn vervolgopleiding Communication & Multimedia Design die ik inmiddels in november 2014 heb afgerond.

Naast het bezig zijn met het vak, houd ik ook erg veel van reizen, uitjes en fitness om in conditie te blijven! Daarnaast ben ik ook helemaal vegetarisch. Is het leven daarmee saai? Absoluut niet er zijn genoeg vervangingen zodat ik ook lekker en vegetarisch kan gaan eten. Check een paar heerlijke recepten op mijn receptenblog.

#social-networks-5d63b00ad7350 a i{ color:#0081c6; } #social-networks-5d63b00ad7350 a:hover i{ color:#2f91c6; }
 • Rupesh heeft stage gelopen op de R&D afdeling van Redkiwi waar ik zijn stagebegeleider was. Ik heb Rupesh ervaren als een serieuze student die streeft naar een goede werksfeer en een uitstekend eindproduct. Dat is hem goed gelukt!

  Paul Staal
  Paul StaalProjectmanager at Redkiwi
 • Rupesh is gedreven en enthousiast en heeft in zijn stage bij Redkiwi een mooi sollicitatieplatform ontwikkeld dat wij ook daadwerkelijk in gebruik hebben genomen!

  Victor Straatman
  Victor StraatmanCo-founder at Redkiwi
 • Rupesh heeft een stage bij ons gelopen, voor de productie van een virtueel magazine. Hij bleek een plezierige en creatieve collega, die precies werk kan leveren en die bereid was een stap extra te zetten.

  Niek van der Heijden
  Niek van der HeijdenExecutive Editor Autokampioen at ANWB
 • We zijn hartstikke te spreken over het werk dat Rupesh heeft geleverd voor Tetcon. Rupesh bouwde o.a. de nieuwe productwebsite van onze evacuatie hulpmiddelen. Hier krijgen we veel positieve reacties op. Onze samenwerking is altijd zeer prettig verlopen.

  Piet Hezemans
  Piet HezemansCEO at Tetcon
 • Rupesh has proven his skills in transitioning the sustainability website into one that is easy to navigate and professional looking. He provides suggestions, takes the lead in implementation of the required changes to the site and is always responsive to support. I recommend Rupesh as someone who is savvy at what he does and a great colleague to collaborate with!

  Divya Dimple
  Divya DimpleSustainability Communications at Philips
.full-width-5d63b00ad78c5 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5d63b00ad78c5 { background-image:url(http://rupeshwebdesign.nl/wp-content/themes/rupeshwebdesign-old/images/pattern/6.png); background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }

Wat ik doe

Webdevelopment

Als Front-end developer maak ik voornamelijk gebruik van de programma’s: Photoshop, Dreamweaver en als CMS gebruik ik WordPress. Onder alle andere CMS’en vind ik deze toch het fijnste werken. Ik gebruik het dan ook als de draaiende motor achter de websites die ik ontwikkel. De websites die hardcode zijn geschreven en de sites die ik met WordPress heb ontwikkeld kunt u terugvinden in mijn portfolio. Ik ben dagelijks met WordPress bezig en probeer er dan ook alles uit te halen en met de tijd hier en met HTML, CSS en JavaScript beter en beter in te worden!

Interaction Design

Als interaction designer maak ik onder andere gebruik van de methode “The Five Planes” van Jesse James Garrett. Tijdens mijn studie en stages heb ik veel kennis opgedaan over dit vak. Tijdens mijn stage bij Redkiwi heb ik deze gecombineerd met de Iterative application development (IAD) methode wat goed samen ging. Ik heb hier veel praktijkervaring opgedaan als Interaction Designer/Projectmanager en het uitdagende, leerzame en leuke project met succes af kunnen ronden! Hier kwam veel onderzoeken, wireframen en communiceren bij kijken. Tijdens deze stageperiode heb ik ook kennis gemaakt met Online Marketing wat ik reuze interessant vond en nog steeds vind!

Online Marketing

Gedurende mijn stage bij Redkiwi had ik kennis gemaakt met online marketing en WordPress. Vanaf het moment dat ik over online marketing te horen kreeg en WordPress, begon ik aan een research over online marketing. Die research was vooral gericht op SEO en om de kennis die ik had opgedaan in praktijk toe te passen en te beoordelen begon ik met een WordPress website. Deze website en andere relevante items zijn te vinden in mijn portfolio. Wegens mijn grote interesse in online marketing heb ik twee marketing minors gevolg. De één gericht op Internetmarketing Tools, waar ik onder andere te maken kreeg met; SEO, SEA, affiliate marketing, e-mailmarketing, social media en heb ik en mijn projectgroep een Online Marketingcommunicatie- plan geschreven en adviezen uitgebracht aan DPI. De andere minor ging over Internet Marketing Management en heb ik en mijn projectgroep onder andere een internetconcept geschreven.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search